Skagen Fiskeauktion A/S

Skagen Fiskeauktion er Danmarks nordligste fiskeauktion centralt beliggende, når der fiskes fra især Skagerrak og Kattegat. Auktionen ledes af professionelle auktionsmestre med indgående kendskab til og mange års erfaring fra erhvervet. Der sælges hovedsageligt hummere, sild og dagfanget konsumfisk i topkvalitet. Der er alle muligheder for at lande fisk i Skagen. Gode og servicemindede virksomheder på Skagen Havn står klar til at servicere dit fartøj, når du ligger til kaj. Der opnås gode priser på Skagen Fiskeauktion, som har til huse i den moderne, nyrenoverede fisketerminal midt på havnen i Skagen.

Den er bygget op således, at der er ubrudt kølekæde til Skagen Samlecentral, så kvaliteten bevares. Skagen Samlecentral er klar til losning til samlecentral eller direkte til fiskeauktionen, og ønsker man at lande søpakket fisk, kan man tilmelde direkte til Skagen Fiskeauktion.

Der afholdes auktion mandag-fredag kl. 7.00, dog kl. 06.30 på hummere, hvis der er tilmeldt mere end 150 kasser. Sildeauktion afholdes efter behov. I sommerhalvåret afholdes der desuden auktion kl. 10.00 på alle hverdage. Her bliver bundgarnsfisk og nathummere solgt. Der er ingen auktion i weekender og på helligdage.

Kontakt information

Skagen Fiskeauktion A/S
Auktionsvej 10
9990 Skagen
Tel.:
+45 98 44 12 00

Webbureau ITTP