Elektromarine A/S

Elektromarine A/S leverer kontrol- og fordelingstavler til førende industrier i verden med den højeste kvalitet. Vi designer, bygger og tester vore produkter på fabriken i Skagen, Danmark i tæt samarbejde med vores kunder. Vi ved, at dette er den eneste måde at opfylde de høje krav til slutbrugeren. 

Mens mange taler om, at man skal koncentrere sig om dét, man er god til, har Elektromarine praktiseret det i årevis. Det er det bedste fundament for en holdbar succes. Læg dertil evnen til at udvikle og vedligeholde tætte relationer vore kunder, så leveringstid og pris altid stemmer. Dette tegner et samlet billede af en virksomhed med en professionel holdning til både kunder, leverandører og kolleger. Elektromarine A/S har en unik indsigt i den maritime-, den industrielle samt offshore sektor, til hvem vi har leveret store som små løsninger, gennem mange år. Vor fabrik, der ligger i Skagen, Danmark, designer, producerer og tester kontrol- og fordelingstavler af dygtige og fleksible medarbejdere.
streg

Kontakt information

Electromarine A/S
Kuttervej 15
9990 Skagen

Tel.:   +45 98 44 37 11
Mail:   service@elektromarine.dk
Web:   http://www.elektromarine.dk
Produktark   Download

contact

2016 Serviceteam Skagen    .    Silovej 8, 1    .    DK-9900 Frederikshavn    .   &nbsp info@serviceteamskagen.dkPrivatlivspolitik
webbureau ittp