Monjasa A/S

Skagen Havn ligger centralt placeret mellem Nordsøen og Østersøen i hjertet af Skandinavien. Herfra tilbyder Monjasa nu eksklusiv ex-pipe bunkering service af alle brændstoftyper. Deres nye olieterminal og flåde af nyere tankskibe dækker hele Nordsøen, Norskehavet og Østersøen. Faktisk klarer de leveringer af brændstof så langt nordpå som i det udfordrende Barentshav.

Eksklusive kundefordele:

  • Bunkering under alle vejrforhold
  • Individuelle Nordeuropæiske blandingsprodukter
  • Bortskaffelse af spildevand og slam
  • Support til udskiftning af besætning
  • ISO-9001, ISO-14001 og OHSAS-18001 certificeringer

Om os

Monjasa er en førende global partner i olie– og shippingindustrien. Deres kerneforretning består af global oliehandel og fysisk levering (bunkering), drift af olieterminaler, service til shippingindustrien og rederivirksomhed.

Monjasa blev etableret i Danmark i 2002 og med kontorer i Europa, Nord– og Sydamerika, Mellemøsten, Afrika og Sydøstasien er de til stede i alle større tidszoner og er altid tilgængelige. De beskæftiger flere end 500 højtkvalificerede bunker traders og maritime eksperter. I 2014 var den samlede omsætning på 14 mia. kr. svarende til levering af 5 millioner tons olieprodukter.

streg

 
Kontakt information

Monjasa A/S
Strevelinsvej 34
7000 Fredericia

Tel.:   +45 70 26 02 30
Mail:   denmark@monjasa.com
Web:   www.monjasa.com
Produktark:   Download

contact

2016 Serviceteam Skagen    .    Silovej 8, 1    .    DK-9900 Frederikshavn    .   &nbsp info@serviceteamskagen.dkPrivatlivspolitik
webbureau ittp