Scandic Pelagic

Scandic Pelagic er en af Europas førende forarbejdningsvirksomheder af pelagisk fisk, der har specialiseret sig i sild og makrel. Scandic Pelagic producerer og sælger kvalitetsprodukter til udvalgte distributører, engros firmaer, internationale supermarkedskæder, produktionsvirksomheder, catering firmaer og globale handelsvirksomheder, hvor der både nationalt og internationalt er en stigende efterspørgsel efter sunde bæredygtige fødevarer af høj kvalitet. Scandic Pelagic arbejder tæt sammen med kunderne om produktudvikling.

Produkt og pakning tilpasses kundens ønsker inden for:

  • Frisk, frosne, marinerede og krydrede sildeprodukter
  • Frisk, frosne og krydrede makrelprodukter
  • Matjes
  • Saltet silderogn

Kvaliteten er altafgørende. Scandic Pelagic bruger kun råvarer fra bæredygtigt fiskeri, og har derfor indgået en aftale med en række fiskefartøjer for at sikre en stabil levering. Scandic Pelagic råder over en af verdens mest effektive og fleksible fabrikker til forarbejdning af pelagisk fisk, der lever op til ethvert krav vedrørende fødevaresikkerhed og miljø. Fiskene landes ved kajen lige ved siden af fabrikken, og under produktionen holdes de konstant ved lav temperatur for at sikre kvaliteten. Der er garanteret sporbarhed, og det fleksible produktionssystem gør det muligt at levere alle kendte udskæringer og mange forskellige slags pakning.

streg

Kontakt information

Scandic Pelagic
Coastervej 1
9990 Skagen

Tel.:   +45 98 45 40 00
Mail:   pko@skagerakpelagic.com
Web:   http://www.skagerakpelagic.com
Produktark   Download

contact

2016 Serviceteam Skagen    .    Silovej 8, 1    .    DK-9900 Frederikshavn    .   &nbsp info@serviceteamskagen.dkPrivatlivspolitik
webbureau ittp