Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal og selvstændig garantsparekasse. Der er 24 afdelinger i Vendsyssel, Han Herred, Vestjylland og Thy samt afdelinger i Aalborg og København, hvor ca. 350 medarbejdere servicerer ca. 95.000 kunder. Sparekassen Vendsyssel arbejder ud fra sund fornuft, handlekraft og lokal forankring med at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende. Her kan kunderne finde en optimal løsning på deres samlede finansielle behov, herunder også konkurrencedygtige løsninger og produkter inden for realkredit, forsikring, pension og investering.

Lokalt nærvær med et stærkt bagland

Det gør Sparekassen Vendsyssel ved at kombinere den personlige service og rådgivning i de lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i de centrale funktioner. Det er også til gavn for det lokale erhvervsliv, hvor Sparekassen Vendsyssel er en seriøs finansiel sparringspartner, der lægger vægt på tæt kontakt, dialog og service i dagligdagen, ligesom den lokale rådgiver er i stand til at træffe hurtige beslutninger, når det er nødvendigt. Sparekassen Vendsyssel tilbyder desuden virksomheder professionel hjælp med en lang række administrative opgaver.

Finansiel virksomhedstreg

Kontakt information

Sparekassen Vendsyssel
Sct. Laurentii Vej 33
9990 Skagen

Tel.:   +45 82 22 99 90
Mail:   skagen@sparv.dk
Web:   http://www.sparv.dk
Produktark   Download

contact

2016 Serviceteam Skagen    .    Silovej 8, 1    .    DK-9900 Frederikshavn    .   &nbsp info@serviceteamskagen.dkPrivatlivspolitik
webbureau ittp