Hytek A/S

Hytek A / S er en stærk og pålidelig partner indenfor servicering i den maritime sektor, samt en bred vifte af industrier. Innovation og kreativitet er vores nøgleord, og vi sætter en ære i at udvikle løsninger, der bidrager til vækst og skaber målrettede resultater for vores kunder.

Hytek A / S har specialiseret sig i:

§ Hydrauliske og mekaniske systemer
§ Redningsbåde, davider og udløserkroge
§ Marine kraner og løftegrej
§ Produktudvikling og design

Vores team omfatter en bred vifte af dedikerede medarbejdere, hver med deres ekspertise, med stærke kompetencer og stort engagement. Vi tror på uddannelse, videndeling og udveksling af erfaringer, og vi opgraderer løbende vores kompetencer som sikre, at vi er på forkant og altid et skridt foran.

Hytek A / S er beliggende i den nordlige del af Danmark, men vi er ikke begrænset af geografi. Vi tilbyder vores tjenester overalt i verden og har stor erfaring i at arbejde ”onsite” og på tværs af kulturer. Vores faciliteter og værksteder er udstyret med den nyeste teknologi og værktøjer.
Hytek A / S er en anerkendt serviceudbyder for redningsbåde og kompetent person til kraner.

  • Inspektioner af Livbåde og Kraner
  • Hydrauliske og mekaniske systemer
  • Godkendt Serviceudbyder LIV/MOB/FRC både
  • Godkendt Kranreparatør

streg

Kontakt information

Hytek A/S
Virkelystvej 6
9870 Sindal

Tel.:   0045-98936944
Mail:   info@hytek.dk
Web:   http://www.hytek.dk
Produktark:   Download

contact

2016 Serviceteam Skagen    .    Silovej 8, 1    .    DK-9900 Frederikshavn    .   &nbsp info@serviceteamskagen.dkPrivatlivspolitik
webbureau ittp