FF Skagen A/S og FF Handel Aps

FF Skagen er en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie. De udvikler, fremstiller og markedsfører en række sunde produkter, som sælges til de mest ambitiøse foderproducenter og opdrættere i aquakultur, landbrug og petfood industrien verden over. Der fremstilles hvert år ca. 150.000 tons fiskemel og fiskeolie, som sælges i mere end 60 lande.

Kvalitet

FF Skagen har over 50 års erfaring i forædling af fodertilskud til opdræt af dyr og fisk og er certificeret for kvalitet, miljø, energi, bæredygtighed og fodersikkerhed. Der anvendes kun førsteklasses råvarer, som leveres hver dag af moderne, effektive og trofaste leverandører. Der anvendes ikke fisk, som eksperter har udpeget som truede arter, og produkterne er garanteret salmonellafri – fuld sporbarhed er en selvfølge.

Produktion

FF Skagen råder over avancerede produktionsanlæg placeret på havnen i både Skagen og Hanstholm. Desuden tages der hånd om leverandørerne ved gennem FF Handel og FF Olie både i Skagen og Hanstholm Havn at yde en effektiv trawler service med alt fra diesel

Kontakt information

FF Skagen A/S og FF Handel Aps
Havnevagtvej 5
9990 Skagen
Tel.:
+45 98 44 11 00

Webbureau ITTP