Sammen står vi stærkere

Professionelt samarbejde på Danmarks største fiskerihavn

45+ virksomheder – 20 års samarbejde Vi dækker alle fagspecialer, alle håndværk og snart sagt alle udfordringer – i hvert fald af den maritime slags.

Serviceteam Skagen er et maritimt netværk med 45+ virksomheder på Skagen Havn. Sammen sørger vi for at løse de udfordringer, vores sejlende kunder kommer med. Vores one stop-service betyder, at du kun behøver lægge til et sted, så fikser vi tingene for dig.

365 dage om året. 24 timer i døgnet. Virksomhederne i Serviceteam Skagen arbejder effektivt og professionelt. Sammen.

Det hele begyndte med fire sildefabrikanter og absolut tavshed

Der var fire sildefabrikker på Skagen Havn før årtusindskiftet. De var konkurrenter, hyttede hver sit og talte aldrig sammen. Indtil de en dag blev foreslået at følges ad til den samme fiskerimesse i England.

Her satte de sig ned og sludrede over en øl sammen med Saga Shipping, der havde inviteret.

Blev enige om, at de vel kunne mødes og tale sammen derhjemme også. Måske endda samarbejde engang imellem til fælles bedste? De fire sildefabrikanter besluttede at gøre forsøget. Og da de var kommet hjem, hjalp de hinanden med at tømme næste skib, der anløb

havnen med sin fangst. Alle fik gang i deres fabrikker, skibet blev hurtigere losset, og den øgede effektivitet rygtedes og resulterede i, at der kom flere landinger til Skagen.

Sådan opstod det netværk, der i dag hedder Serviceteam Skagen. Og i sommeren 2019 kunne vi fejre 20 års jubilæum.

De fire sildefabrikanter har gennem årene fået selskab af tæt på 50 andre virksomheder, der beskæftiger sig med alt lige fra havneservice til proviantering, skibsbyggeri, og hvad der ellers er brug for i den maritime branche.

Gennem netværket kan medlemsvirksomhederne få hjælp til at rekruttere lærlinge, skaffe kvalificeret arbejdskraft, booste deres markedsføring, deltage i messer og bare lære hinanden at kende til nogle af de sociale arrangementer i løbet af året.

“Man kan løse mange ting henover en øl,” siger netværkets bestyrelsesformand Peter Møller fra Saga Shipping. “Netværket samler virksomhederne i Skagen på kryds og tværs og hjælper os til at stå samlet over for kunderne, så de kan nøjes med et stop. Det er det, vi er til for.”

Mød bestyrelsen

Peter Møller, Saga Shipping A/S

Formand

Lars Tesgaard, FF Handel

Næstformand
Serviceteam Skagen - Mads Stadum - Jyske Bank - Suppleant

Mads Stadum, Jyske Bank

Bestyrelsesmedlem

Thomas Lund, Multi-Trade ApS

Bestyrelsesmedlem

Tor Pedersen, SeaMech A/S

Bestyrelsesmedlem

Jan K. Pedersen, Nordtek Skagen A/S

Suppleant

Elizabeth Christoffersen, Themis Fiskeri

Suppleant

Nyt medlem?

Er du interesseret i at blive medlem af Serviceteam Skagen, skal du være så velkommen. Kontakt formand Peter Møller fra Saga Shipping.

Mobil: +45 4013 1522

E-mail: info@serviceteamskagen.dk

Webbureau ITTP