Skagen Lystbådehavn

Skagen Lystbådehavn kan benyttes hele året rundt. Den er centralt placeret i Skagen Havn og er derfor præget af den trafik og de aktiviteter, der hører en aktiv fiskerihavn til. De berømte Bindesbøll huse udgør en smuk og livlig kulisse, der summer af liv om sommeren. Der er nem adgang til både aktiviteter, shopping og de mange kulturelle tilbud i bymidten kun få minutters gang fra lystbådehavnen og til områdets enestående natur.

God service

Der er altid personale på havnen, der holder opsyn med bådene, og er man i tvivl om noget, kan man søge råd og vejledning på havnekontoret. Skulle behovet opstå, kan Skagen Lystbådehavn arrangere optagning, klargøring og eftersyn af motorer i samarbejde med lokale aktører, der findes i umiddelbar nærhed af lystbådehavnen.

Fine faciliteter

Skagen Lystbådehavn har Blå Flag status og er udstyret med alle faciliteter for tursejleren; trådløs internetadgang i og omkring lystbådehavnen, moderne bade-og toiletfaciliteter, handicaptoilet, puslerum, vaskeri, grillplads, vand og strøm samt dieselstander med kortbetjening. Desuden er der mulighed for at aflevere affald i de opstillede containere på de faste kajer, ligesom der er miljøstation til tømning af klosetter og spildolie samt deponi til farligt affald.

Kontakt information

Skagen Lystbådehavn
Rødspættevej 10
9990 Skagen
Tel.:
+45 98 44 33 41

Webbureau ITTP