Handelsbetingelser

05.11.2021

Når du melder dig ind i Serviceteam Skagen, skal du være opmærksom på, at du samtidig accepterer nedenstående.

Nyhedsbreve

Når du er medlem af Serviceteam Skagen, får du automatisk netværkets nyhedsbrev eller eventbrev. Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Billeder/video taget i forbindelse med arrangementer

Deltager du i netværksmøder, workshops, konferencer, events eller andre arrangementer arrangeret af Serviceteam Skagen, MARLOG eller et af de andre nordjyske maritime netværk, skal du være opmærksom på, at du samtidig giver tilladelse til, at der bliver taget situationsbilleder/video til brug for branding og markedsføring primært på hjemmesider, i pressemeddelelser og på sociale medier. De kan også finde anvendelse i trykt materiale eksempelvis i brochurer for Serviceteam Skagen eller MARLOG. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Tilbagekaldelsen foretages via den e-mailbekræftelse, du modtager efter tilmeldingen til det konkrete arrangement.

Personoplysninger

Det er MARLOG, der som sekretariat på vegne af Serviceteam Skagen opbevarer og behandler de personoplysninger, du afgiver i indmeldelsesformularen og i din øvrige kontakt med Serviceteam Skagen/MARLOG. Som klyngeorganisation er det en af MARLOGs fornemmeste opgaver at matche/bringe virksomheder sammen, hvor vi med vores viden og erfaring kan se, at der er potentiale for et givtigt samarbejde for begge parter. Her er navne og kontakt oplysninger en værdifuld oplysning for at kunne lave match-making så relevant og præcis som overhovedet mulig. Ved at tilmelde dig Serviceteam Skagen, giver du samtidig din tilladelse til, at MARLOG må udlevere dit navn, dine kontakt oplysninger og evt. din stillingsbetegnelse til en anden virksomhed, hvis vi finder det relevant i forhold til match-making på det maritime område. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Det skal ske skriftligt til Christine Lunde via mail: clc@marlog.dk 

Læs i øvrigt mere om MARLOGs persondatapolitik: https://www.marlog.dk/cookie-og-privatlivspolitik

Webbureau ITTP